Belindaweb

Bij Hermans & Huijgens kunt u terecht voor onder andere glasherstel in Breda. Is er ingebroken in uw huis of hebben de buurjongens een raampje kapotgetrapt? Dan wilt u natuurlijk dat het raam zo snel mogelijk vervangen wordt. Geen nood, Hermans & Huijgens is al vele jaren een expert in glasherstel in Breda. In en rondom deze regio verzorgen zij niet alleen schilder-, en glaswerkzaamheden, maar ook bouw-, afbouw- en onderhoudswerkzaamheden. Wel zo handig dat als u een bedrijf voor glasherstel in Breda zoekt dat ze niet alleen uw ruit vervangen, maar ook het totaalplaatje in orde maken. Zo hoeft u niet naar verschillende bedrijven te kijken maar laat u de klus klaren door deze experts.

Andere diensten

Zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn welkom om gebruik te maken van de diensten van Hermans & Huijgens. In- en rondom de regio Breda verzorgen zij op een duurzame manier renovatie, (ver)bouw en onderhoudswerkzaamheden. Als kers op de taart hebben ze ook de expertise in huis voor schilderwerk en beglazing. Zakelijke opdrachtgevers zijn tot nu toe onder andere zorginstellingen, de overheid, Vereniging van Eigenaren, woningbouwcoöperaties, winkelcentra en het bedrijfsleven geweest. De werknemers van Hermans & Huijgens hebben dan ook op meerdere gebieden veel ervaring. Dus niet alleen voor glasherstel in Breda, maar ook voor tal aan andere gerelateerde diensten bent u bij dit bedrijf aan het goede adres.

Al meer dan 100 jaar vakmanschap

In 1916 werd Hermans Schilderwerk & Glashandel opgericht. Dit bedrijf groeide over de jaren uit tot een familiebedrijf waar mensen onder andere terecht konden voor schilderwerk, glashandel en autoreparaties. Uiteindelijk bleek dat de Hermans Groep zulke uitgebreide aanvragen kreeg dat ze in 2015 samen met Edwin Huijgens, gespecialiseerd in de bouw- en onderhoudssector, een samenwerkingsverband aangingen. De tak van autoreparatie werd verkocht en sindsdien kent u dit betrouwbare bedrijf als Hermans & Huijgens. In het meer dan 100-jarig bestaan is Hermans & Huijgens de expert voor schilderwerk, bouwwerk en glasherstel in Breda geworden.

https://bouwenschilderwerk.nl