Wanneer u over een eigen winkel of webshop beschikt, heeft u vaak ook cadeaubonnen. Deze moeten natuurlijk dezelfde ‘look and feel’ hebben als dat u met uw onderneming wilt uitstralen. In dat geval kunt u hoogwaardige cadeaubonnen laten maken door Givacard. Hier laat u een cadeaukaart maken die consumenten vervolgens enkel in uw winkel of webshop kunnen verzilveren. Dit geeft u de mogelijkheid om uw assortiment uit te breiden en om meer traffic naar uw winkel en webshop te genereren. Lijkt u dit wat? Lees dan snel verder!

Persoonlijke cadeaukaart laten maken

Een cadeaukaart is tegenwoordig enorm populair. Het is een makkelijk cadeau om iemand te geven, omdat de ontvanger altijd zelf mag kiezen wat hij of zij ervan wil kopen. Hier wilt u met uw onderneming natuurlijk graag op inspelen, waardoor het van groot belang is dat de cadeaubon er net zo goed uitziet als de andere producten uit uw assortiment. Cadeaubonnen laten maken hoeft helemaal niet veel gedoe te zijn, helemaal niet wanneer u dit doet bij Givacard. Zij leveren namelijk op maat gemaakte cadeaubonnen, de verpakkingen, het systeem en de rapportages. Meer heeft u niet nodig, want over een CCV pinautomaat, beveiligde webpagina en kassasysteem beschikt u waarschijnlijk al.

Nog niet helemaal overtuigd om een cadeaukaart te laten maken? Geen probleem!

Bent u er nog niet helemaal zeker van of u cadeaubonnen wilt laten maken? Dan biedt Givacard ook hiervoor een oplossing. Zo kunt u namelijk een proefabonnement afsluiten, waardoor u dit systeem eerst eens uit kunt proberen. Daarnaast krijgt u vast te zien hoe de cadeaubonnen eruitzien met uw huisstijl wanneer u ze door hen laat maken. Genoeg redenen om toch maar eens een kijkje te nemen naar wat het laten maken van cadeaubonnen voor uw onderneming kan betekenen. Neem contact op met een van de experts en vraag gerust naar meer informatie. Ze helpen u namelijk graag verder.

https://www.givacard.nl/