Artea helpt u graag bij het creëren van grafmonumenten en grafstenen in Nijmegen en omgeving. Twijfelt u of u uw overleden dierbare wilt laten begraven of cremeren? Dat is geen makkelijke keuze. U wilt natuurlijk een passend afscheid voor uw dierbare. De voordelen van begraven is dat u een plek kunt bezoeken om uw overleden dierbare te ‘bezoeken’. Zo heeft u altijd een plek om naar toe te gaan. Ook kan een grafsteen geheel gepersonaliseerd worden naar de wensen van de nabestaanden en de overledene.

Persoonlijke grafstenen in Nijmegen
Zoals eerder benoemd kunnen de grafstenen in Nijmegen en omgeving geheel gepersonaliseerd worden. Op deze manier wordt de persoonlijkheid en het leven van de overledene op een mooie en unieke manier vastgelegd. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren, wat voor materiaal u wilt voor de steen, welke tekst en of u nog misschien extra toevoegingen wilt aan de steen. Artea bespreekt graag samen met u uw wensen en de wensen van uw dierbare en gaat graag samen met u aan de slag om een waardevolle en unieke steen neer te zetten.

As artikelen

Als u toch liever kiest voor cremeren dan staat Artea ook graag voor u klaar. Artea heeft een groot assortiment aan as artikelen waar de as van uw dierbare opgeslagen kan worden. De artikelen zijn in diverse maten, kleuren, vormen en materialen. Zo is er een unieke urn voor ieder uniek persoon. Ook hierbij kan Artea u adviseren om te kiezen voor een as-artikel. Maak een vrijblijvende afspraak om uw wensen te bespreken.
Artea grafmonumenten
De kracht van Artea is het bieden van grafmonumenten voor een betaalbare prijs zodat iedereen op een waardige manier afscheid kan nemen van hen die hen lief zijn. Het levensverhaal van uw dierbare wordt omgezet en vertaald in de monumenten. Met kennis van welke materialen, kleuren en vormen het beste samen gaan, helpt Artea u graag bij uw keuze. Waar u ook woont, de monumenten worden overal in Nederland geleverd. Denk er wel om dat elke begraafplaats zijn eigen voorschriften heeft – laat dus op tijd weten om welke begraafplaats het gaat.