Belindaweb

Als u een bedrijf heeft met veel vrachtwagens of zelf een vrachtwagenchauffeur bent, dan wilt u natuurlijk dat de wagen met regelmaat goed wordt gereinigd. Een normale wasstraat voldoet daar niet aan. Daarom is het aan te raden om een vrachtwagen wasstraat te gebruiken. Deze is speciaal ingericht voor deze grote voertuigen. Truckwash 1 is een bedrijf dat ook nog eens een goede locatie heeft. Het ligt op de route van de A58, A17 en de A4. Met twee locaties in Roosendaal en Rilland, bedienen ze veel verschillende vrachtwagenchauffeurs in hun truckwash. Ze zijn van maandag tot en met zaterdag open.

Welke diensten biedt deze truckwash aan?

Deze vrachtwagen wasstraat biedt verschillende diensten aan. Ze wassen de vrachtwagen natuurlijk zeer grondig hun in speciale wasstraat. Daarnaast bieden ze een HACCP reiniging aan waarbij ze de binnenkant van de trailer compleet reinigen met middelen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Desgewenst trekken ze de binnenkant van de trailer droog en geven ze de chauffeur een certificaat van hun truckwash mee. Zelfs glazenwassers kunnen hun watervoorraad aanvullen met osmosewater! Het doel van deze truckwash is om de vrachtwagen weer representatief, schoon en vooral veilig de weg op te sturen. U heeft weer goed zicht vanuit de voorruit en spiegels. Zeer belangrijk als u de hele dag op de weg zit.

Met de hand voorbewerken

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van deze vrachtwagen wasstraat, dan verzekerd u zichzelf van een uitstekende reiniging. Als u komt aanrijden met de vrachtwagen, dan wordt deze uitgebreid met de hand voorbewerkt en gewassen. Hierbij worden altijd professionele en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen gebruikt. Neemt u ook nog een klantenkaart af? Dan profiteert u hier ook van hoge kortingen in de wasstraat voor vrachtwagens. U kunt er ook in de avond terecht, maar dan wel op afspraak. Bent u eigenaar van een touringcar(bedrijf)? Ook dan kunt u in deze wasstraat terecht.