Belindaweb

Bent u net ouder geworden of bent u al een tijde ouder en bent u bang dat uw kindje de trap afvalt vanwege een onveilige trap? Dan is het slim om een traprenovatie te ondergaan. Hierbij wordt uit trap volledig gerenoveerd en lijkt het alsof u een hele nieuwe trap hebt staan. Het is natuurlijk erg belangrijk dat uw trap veilig is. Al helemaal voor kleine kinderen. Er kunnen namelijk anders erge en vervelende ongelukken gebeuren. 

 

Naast een traprenovatie kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een traphekje. Een traphekje kan een hoop ongelukken voorkomen. Dit hekje zit meestal dicht maar kunt u natuurlijk altijd openen. Het is hartstikke handig omdat je dan je kinderen boven gewoon even kunt laten lopen en dan hoeft u niet bang te zijn dat ze eventueel van de trap kunnen vallen of bij de trap in de buurt kunnen komen. Het traphekje beschermd kinderen erg. 

 

Naast een traphekje kun je er natuurlijk altijd nog voor kiezen, wat echt een goede keuze is, om een goede en stevige trapleuning te nemen. Een trapleuning is er een allerlei maten en kleuren. Het is dan ook erg fijn dat je kunt kiezen welke soort trapleuning bij jouw trap past en natuurlijk welke soort trapleuning bij jouw stijl past. Er zijn er namelijk nogal veel. Lamiwood is gespecialiseerd in het maken van trappen, het doen van traprenovaties en het maken van trapleuningen naar jouw wens. Het is fijn en veilig dat er deze dingen zijn om een trap veiliger te maken. Een traphekje en een trapleuning zorgt dan ook zeker voor extra veiligheid, wat ouderen en kinderen erg fijn vinden. En natuurlijk de ouders van de kinderen zelf. Het is daarom zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen bij lamiwood. 

 

https://www.lamiwood.nl/