Voor het grondig vegen van onder andere magazijnen, distributiefaciliteiten, winkelcentra en fabriekshallen is de beste keuze een Tennant veegmachine. Industrial Cleaning biedt u verschillende modellen aan van dit product waaronder: Tennant 6100, Tennant 6200, Tennant 6400 en de Tennant 6550. Elk model verschilt in bijvoorbeeld de draaicirkel en breedte van het veegpad. Het ligt aan de bedoelde toepassing welke het beste bij uw behoefte en wensen past. De machines geven uw vloer een grondige veegbeurt en nemen al het stof en ander vuil op in de machine zelf. Ze zijn gemakkelijk in gebruik en vergen niet veel onderhoud. Zo is uw bedrijfshal in een handomdraai weer helemaal schoon en netjes!

U maakt de beste keuze met een Tennant veegmachine

Alle machines voldoen aan alle milieu-, veiligheids- en kwaliteitseisen en u bent dus verzekerd van een machine die lang mee zal gaan. Bij Industrial Cleaning kunt u ervoor kiezen om deze veegmachines te huren of aan te kopen. U kunt altijd contact opnemen met de medewerkers van Industrial Cleaning wanneer u vragen heeft of advies nodig heeft over de huur of aankoop van een bemande of onbemande veegmachine. U vindt gegarandeerd de oplossing die bij u en uw bedrijf past.

Schoonmaken wordt efficiënter met een Tennant veegmachine

Met de brede keuze aan veegmachines van Tennant bij Industrial Cleaning vindt u altijd de machine waar u naar op zoek bent. Of u ze nou wilt huren of kopen, nieuw of gebruikt, bij Industrial Cleaning kunt u de beste schoonmaak oplossing voor uw bedrijf vinden. Met jarenlange ervaring in het schoonmaken en reinigen van bedrijfspanden staat Industrial Cleaner 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar met de beste oplossingen voor uw schoonmaak problemen en vragen. Neem contact met ze op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en kom erachter wat de beste keuze is voor uw bedrijfspand.