Belinda web
Bedrijven

Een gietvloer over tegels biedt mogelijkheden

Wanneer u een gietvloer over uw tegels wilt, dan is het goed om te kijken naar de verschillende opties. Het is namelijk mogelijk om in vrijwel alle ruimtes van uw woning een gietvloer over tegels te laten aanleggen, waarbij u een gemakkelijk te reinigen vloer krijgt voor ieder vertrek. Bij Soldicoat B.V. kunt u terecht voor voordelige vloer. De kosten voor een gietvloer bij deze partij zijn schappelijk. Zo geniet u van alle voordelen, terwijl u ook nog eens een nieuwe stijl aan uw interieur geeft.

Een gietvloer over tegels in enkele stappen aangebracht

Een gietvloer over tegels wordt in twee tot vier lagen aangebracht, waarbij de totale dikte kan variëren van twee tot vier millimeter. De gietvloer wordt daarna altijd afgewerkt met een of twee slijtvaste lagen, welke een gekleurde coating of transparante lak is. Hierdoor kunt u uit veel verschillende kleuren kiezen, waardoor u uw vloer altijd aan de rest van uw interieur aanpast. De kosten van een gietvloer blijven daarbij beperkt, terwijl u wel profiteert van de beste kwaliteit.

Slijtvaste laag voor verschillende doeleinden

Een gietvloer kunt u in verschillende vertrekken van uw woning of kantoorpand aan laten meten. Daarnaast is het een prima vloer voor garages, schuren, magazijnen, winkels en showrooms. Dit komt door de slijtvaste laag, waardoor er bijna alles overheen kan gaan. U hoeft zich dus niet direct zorgen te maken dat er krassen op uw vloer komen en kunt uw werkzaamheden gewoon blijven verrichten zoals u dit altijd doet.

Meer dan alleen een slijtvaste vloer

Een gietvloer brengt daarnaast nog een aantal eigenschappen met zich mee. De vloer is namelijk niet alleen eenvoudig te reinigen, maar is goed te combineren met vloerverwarming en daarnaast tegen verschillende chemicaliën bestand. U kunt er ook voor kiezen om een apart design of decoraties aan uw vloer toe te laten voegen. Een gietvloer over tegels is daarom een goede oplossing in iedere woning en geeft altijd een speciale sfeer in het desbetreffende vertrek. Heeft u interesse in een gietvloer? Neem dan contact op met Soldicoat B.V. voor de kosten van een gietvloer. Zij kunnen u exact vertellen wat de kosten zijn voor de gietvloer die u voor ogen heeft.

Gerelateerde artikelen

Snufjes voor in huis

Decoreer de buitengevel van uw pand professioneel met cladding met aluminium

De dahlia en de calla: de sterkste zomerbloeiers