Belinda web
Dienstverlening

Een feestje is niet compleet zonder toastjes

Toastjes zijn lekker als borrelhapje op elk feest. Bij het organiseren van een feest, is het eten altijd een punt van aandacht. Wat gaat u uw gasten deze keer voorschotelen? Nootjes en chips zijn natuurlijk heel gemakkelijk, maar niet de meest originele oplossing. Veel leuker is het zelf maken van borrelhapjes. Wist u dat u met toastjes ook de meest leuke en lekkere creaties kunt maken? Wilt u uw gasten een keer eens echt verrassen? Plan dan iets meer tijd in en ga de keuken in om uw eigen borrelhapjes te maken.

De lekkerste recepten met toastjes

Toastjes worden vaak belegd met een stukje brie of een kant-en-klare salade. Maar ook van een toastje kunt u een waar kunstwerk maken! Wat dacht u bijvoorbeeld van een chique toast olijf met aardappelsalade en truffel? Het is wat meer werk dan een kant-en-klare salade doordat u zelf de aardappelsalade maakt, maar daar is de smaak dan ook naar! Een ideaal hapje voor tijdens de feestdagen, maar natuurlijk ook geschikt voor andere feestelijke gelegenheden. Een hapje dat minstens even goed in de smaak zal vallen, maar wat minder tijd kost is de toast caprese met prosciutto. Verwen uw gasten met deze smaakmakers!

Recepten voor elk feest

Wilt u zelf uw borrelhapjes maken en bent u benieuwd naar de bovenstaande recepten? Op de website van Jos Poell vindt u deze en vele andere heerlijke recepten. Zo kunt u snel aan de slag en vervolgens uw gasten verrassen! De recepten op deze website komen het beste tot hun recht met de toastjes, pasteitjes, gebaksbodems of andere producten van Jos Poell. Met deze complete basis wordt uw feestje zeker een succes! Zo vindt u hier ook een divers assortiment aan flatbreads met de meest heerlijke smaken. Maak van uw volgende feest ook een smaakfestijn en neem snel een kijkje op de website van deze bakker. 

Gerelateerde artikelen

Zelf gemakkelijk en goedkoop een boek laten maken

Een convenant opstellen tijdens de scheiding

Een scooter kopen in Den Haag is een goed idee