Belindaweb

Bij UNI-Learning kun je zelf je online training maken. Bij UNI-Learning zijn de kerndoelen doeltreffend en krachtige e-Learning, stapsgewijze e-Learning software training én specialistische kennisoverdracht. Tegenwoordig gaat alles via online bronnen, dus waarom niet je training online verzorgen? Je kunt je online training of cursus op maat laten maken of zelf met de tools van UNI-Learning aan de slag gaan en jouw ideale online training of cursus maken. Je kunt onder andere zelf lessen maken, cursussen samenstellen, persoonlijke data bijhouden en het online leerproces beheren. Zo kun je kennis overdragen op je collega’s op een creatieve manier. 

e-Learning met impactvolle leermomenten

Bij UNI-Learning draait het om leermomenten met impact. Om dat voor elkaar te krijgen zijn er drie categorieën waarin UNI-Learning gespecialiseerd is: Safety Solutions, e-Learning Content & Consultancy en Learning Technology. Wat betreft veiligheid op de werkvloer weet iedereen vaak ongeveer wat de regels zijn. Met Safety Solutions kun je veiligheid onderdeel maken van het dagelijkse leven, zodat iedereen de regels op zijn duimpje kent en kan toepassen. e-Learning Content & Consultancy gaat over het brainstormen over welke informatie essentieel is in jouw bedrijf en wat je wilt overbrengen op je werknemers. Met Learning Technology kan je een online training maken en verpak je deze kennis in vernieuwende leerervaringen. 

Een op maat gemaakte training

Bij het maken van een online training is het belangrijk om te bedenken dat cursussen of modules worden ontwikkeld op basis van jouw behoeften. Het maken van een online training is vaak gevoelig voor de verschillende sectoren en onderwerpen waarbinnen kennisoverdracht plaats gaat vinden. Wil je een training maken voor je werknemers gericht op veiligheid en veilige werksituaties? Of heb je een leeromgeving nodig waar je werknemers de nieuwe software en toepassingen kunnen ontdekken? Ook kun je denken aan onderwerpen als productlancering en compliancy & cultuur. Een voorbeeld van een sector waarvoor je een online training kunt maken, is bijvoorbeeld de luchtvaart. Bij UNI-Learning kun je voor alle passagiers een onboarding module ontwikkelen waarbij stap voor stap de veiligheidsregels worden uitgelegd.

https://www.uni-learning.com/nl/