Een lek in uw cv of radiator kan ontzettend vervelend zijn en is vaak moeilijk om zelf te dichten. Of het lek nu klein of groot is, u wilt het natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Bovendien hebben de grotere lekken de neiging om op te duiken op een moment dat het helemaal niet uitkomt, zoals in het weekend. Vaak moet u er dan meteen een expert bij halen, om eventuele schade te kunnen beperken en het lek te repareren. Echter hebben de meeste monteurs niet altijd even snel tijd om langs te komen. Dat probleem is nu verleden tijd. Met de producten van Leakfix kunt u het lek in uw cv of radiator eenvoudig zelf dichten.

Laat Repa-Tech het werk voor u doen

Met de Repa-Tech producten die Leakfix verkoopt, hoeft u niet eens het lek in uw cv of radiator op te sporen voordat u het gaat dichten. Het product werkt van binnenuit en zoekt zelf zijn weg door uw verwarmingssysteem. Als het bij het lek komt, wordt het automatisch gedicht met een hard kristal. De stof kristalliseert namelijk zodra het in contact komt met zuurstof. Op die manier is het lek in uw cv of radiator in een mum van tijd gedicht. Zo heeft u geen last meer van een lekkende cv of radiator en is uw probleem blijvend opgelost.

Repareer uw cv of radiator snel en gemakkelijk

Heeft uw verwarmingssysteem problemen en vermoedt u dat er een lek zit? Gebruik dan de Repa-Tech producten van Leakfix. Op die manier kunt u uw cv of radiator lek dichten zonder moeite. Zo kunt u het lek snel repareren en heeft u een blijvende oplossing zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. Bovendien kunt u de klus klaren zonder geluidsoverlast, want u hoeft geen hak- en breekwerk uit te voeren. Dat is wel zo gemakkelijk, aangezien u achteraf geen rommel hoeft op te ruimen.

https://leakfix.nl/