Belinda web
Particuliere dienstverlening

Een borstvergroting uitvoeren

Wilt u een borstvergroting uitvoeren? Deze ingreep is een uitkomst als u zich niet altijd even zeker voelt over uw borsten. Voor sommige vrouwen kan een vollere of grotere boezem helpen om hun zelfbeeld te versterken en hun zelfvertrouwen te vergroten. Maar aan een cosmetische ingreep zijn ook risico’s verbonden. Wilt u een borstvergroting in Antwerpen laten uitvoeren, dan kunt u bij Mediclinic terecht. Bij deze experts bent u in goede handen. Hier vindt u meer informatie over deze plastische ingreep.

Wat komt er kijken bij een borstvergroting?

Een cosmetische ingreep klinkt onschuldig. Inderdaad is een borstvergroting een relatief lichte operatie. Er is weinig kans op complicaties, en u herstelt er snel van. Toch is het belangrijk dat de kliniek waar u deze operatie uit laat voeren, een goede is. Wat komt er kijken bij deze ingreep?

Op consult bij de arts

Voordat een kliniek een cosmetische ingreep bij u kan uitvoeren, moet u langskomen op consult. De arts spreekt de ingreep met u door en helpt u bepalen of het de juiste keuze voor u is. Ook wordt er op basis van uw wensen en eisen een prothese aangemeten. Het is belangrijk dat dit nauwkeurig gebeurt: dan krijgt u ook het resultaat waar u op rekent.

De operatie zelf

Kiest u er inderdaad voor om een borstvergroting uit te laten voeren, dan brengt de arts u onder narcose. Via een zo klein mogelijke opening brengt hij de prothese bij u in, onder de spier van de borst. U kunt dezelfde dag weer naar huis, en als alles goed gaat herstelt u relatief snel van deze ingreep. Met de prothese kunt u in principe een leven lang voort.

Laat u goed informeren over een borstvergroting in Antwerpen

Denkt u over een borstvergroting nabij Antwerpen, en wilt u weten waar u het best een borstvergroting in Antwerpen uit kunt laten voeren? Kies er altijd voor om naar een betrouwbare en ervaren kliniek te gaan. Op die manier weet u zeker dat u het resultaat krijgt dat u voor ogen heeft.

Gerelateerde artikelen

Huurwoningen in de Betuwe via een betrouwbare makelaar

Huur een unieke feestlocatie op het water in Maastricht

Kozijnen die perfect passen bij uw woning in Eindhoven