Belinda web
Dienstverlening

Een adressenbestand kopen scheelt u veel tijd

Is het voor uw werk noodzakelijk om verschillende bedrijven in bepaalde branches te bereiken? Dan is het handig om aan de slag te gaan met een adressenbestand. Veel bedrijven stellen zo’n adressenbestand zelf op, maar om tijd te besparen kunt u er ook voor kiezen een adressenbestand te kopen. In één klik beschikt u zo over een groot database aan adres- en telefoongegevens van andere bedrijven. Het benaderen van andere organisaties voor uw bedrijf was nog nooit zo gemakkelijk. Er zijn verschillende instanties waar u een adressenbestand kunt aanschaffen, zoals Wolting Marketing Support.

Kies voor actualiteit en relevantie

Bij Wolting Marketing Support kunt u adressenbestanden kopen voor uw doelgroep in heel de Benelux. Als u een aankoop bij dit bedrijf doet, bent u ervan verzekerd dat u een actueel en relevant overzicht krijgt. Zo wordt de database meerdere keren per jaar voorzien van een update en kiest u zelf uit welke branche u adressen wenst te ontvangen. De hoofdbranches van Wolting Marketing Support zijn:

  • Bouw: installateurs, corporaties, VVE-beheerders, architecten en gemeentes
  • Facilitair: gezondheidszorg, onderwijs, leisure, facilitair NL, retail en sportaccommodaties
  • Industrie: voeding, chemie, pharma, laboratoria, metaal, machinebouw, kunststof, papier, logistiek, maritiem, milieu en RZWI’s

Kan uw marketingafdeling nog meer ondersteuning gebruiken?

Het komt weleens voor dat de marketingafdeling te veel taken en te weinig personeel heeft. Het is dan goed om een nieuwe medewerker aan te nemen. Lukt het u echter niet de juiste persoon voor de functie te vinden? Of heeft u geen tijd om een nieuwe medewerker in te werken? Ook dan kunt u bij Wolting Marketing Support aankloppen. Zij zijn gespecialiseerd in marketing en helpen uw afdeling graag verder. Denk hierbij aan onder andere agendaplanning, marktonderzoek, telemarketing, e-mailmarketing en LinkedInsupport. Omdat ze al vele verschillende organisaties hebben geholpen, zijn ze flexibel en kunnen ze snel schakelen. Heeft u interesse in een adressenbestand of in een andere dienst van Wolting Marketing Support? Vraag dan een kennismakingsgesprek aan via hun website.

https://www.marketingsupport.nl/

Gerelateerde artikelen

Zelf gemakkelijk en goedkoop een boek laten maken

Veilig werken met een ESD tafel

Ontvang professionele hulp bij een bodemsaneringsproject bij deze expert