Staat er een verhuis op de planning? En heeft u veel meubelstukken en overige spullen die u moet verplaatsen? Dit is natuurlijk een hele onderneming. Alle spullen, groot en klein, moeten veilig en heel in de nieuwe woning aankomen. De kleine spullen kunnen nog wel in een gewone auto, maar voor de grotere spullen is dat een moeilijk verhaal. Maar wilt u geen verhuisbedrijf inhuren en wilt u liever zelf uw bezittingen veilig verhuizen? Dan is het huren van een verhuiswagen bij RentaRolla Autoverhuur Limburg wat voor u. Verhuizen is erg gemakkelijk en leuk met deze verhuiswagen. Zo geniet u snel in uw nieuwe woning!

Bij autoverhuur in Limburg huurt u een auto met accessoires

De jonge en goed verzorgde huurauto’s van RentaRolla zorgen ervoor dat u binnen een korte tijd op de plaats van uw bestemming aankomt. Ga bijvoorbeeld op vakantie of gebruik een huurauto voor het verhuizen. Ga voor de huur van al deze voertuigen naar RentaRolla Autoverhuur Limburg. Of u deze auto gebruikt voor een dagje uit, een zakelijke afspraak of een verhuizing maakt voor ons niets uit. U huurt bij ons een wagen compleet met accessoires zoals verhuisdekens, navigatie en in de wintermaanden met winterbanden. Daarnaast huurt u een auto of bus met een autoverzekering en pechhulp, zodat u altijd veilig op pad kunt. Zeker niet minder belangrijk is dat Autoverhuur RentaRolla Limburg bij de BOVAG aangesloten is. Onbezorgd rijden, dat is wat u wilt.

Geniet van een dagje uit met een auto van autoverhuur in Limburg

Staat er binnenkort een dagje uit op de planning, maar heeft u geen eigen auto in uw bezit? Daar is een oplossing voor. Denk dan aan het huren van een auto bij RentaRolla Autoverhuur Limburg. Zij verhuren verschillende personenauto’s, waar plaats is voor 4 of 5 personen en met verschillende laadruimtes. Rijdt u liever in een automaat? Geen probleem, ook die vindt u bij deze autoverhuur in Limburg. Laat uw plannen dus lekker doorgaan en ga naar het strand, het pretpark of bezoek een stad. Niets staat u dus meer in de weg. Trek eropuit met een huurauto en ga het avontuur tegemoet.