Belinda web
Zakelijk

De voordelen van een New Motion laadpaal

Heeft u of uw bedrijf de keuze gemaakt om particulier of zakelijk over te stappen op elektrisch rijden? Wilt u nu laadpalen laten plaatsen om uw medewerkers de mogelijkheid te verschaffen om hun elektrische auto’s op het werk op te laden? Voor zowel particuliere als zakelijke rijders is de New Motion laadpaal uitermate geschikt. Met de New Motion app kunnen u en uw medewerkers gemakkelijk de dichtstbijzijnde New Motion laadpaal vinden. Ze kunnen met de app gemakkelijk inzicht krijgen in de beschikbaarheid, laadsnelheid en tarieven van elke New Motion laadpaal.

Waar wilt u uw laadpalen laten plaatsen?

Wanneer u als zakelijke gebruiker de New Motion laadpaal laat plaatsen, kan dit gratis zijn. Wanneer u een minimum van 600 bezoekers per dag ontvangt, die en minimale laadtijd van 30 minuten hebben, komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Laadpalen laten plaatsen is zo geregeld, want Charge Pro neemt alles uit handen. Ze regelen de vergunningen, doen alle voorbereidingen en installeren met gemak de nieuwe laadpaal. Na het laten plaatsen van de laadpalen, kan er al meteen gebruik van gemaakt worden. Er is op de laadpalen zelf nog genoeg ruimte om reclame te maken en de enige kosten die u na het plaatsen heeft, zijn de laadkosten zelf.

Voor elke situatie is een oplossing

Vraagt u zich af of er op uw parkeerlocatie ook een mogelijkheid is tot het plaatsen van een laadpaal van New Motion? Of het nu tegen uw woning, ondergronds of bij uw bedrijfspand is, voor elke locatie en situatie hebben ze bij Charge Pro een oplossing. U kunt gemakkelijk een offerte opvragen, om erachter te komen wat ze voor u of uw bedrijf kunnen betekenen. De medewerkers van Charge Pro staan altijd voor u klaar om u uitleg te verschaffen over de werkwijze en mogelijkheden. Maak de stap naar een groenere toekomst en kies voor de New Motion laadpalen.

Gerelateerde artikelen

Wat kan PAGO voor uw medewerkers betekenen?

Laat een kunststof koffer maken voor een scherpe prijs

Mooie vergaderlocatie bij Eindhoven