Belinda web
Particuliere dienstverlening

Dé aannemer in de regio Arnhem met een persoonlijke benadering

Wanneer u Bumé, een aannemer in Velp die onder andere werkzaam is in  Arnhem inschakelt, profiteert u van een persoonlijke benadering. Al sinds 1976 bouwen zij samen met de klant aan een betere wereld. De specialisten van Bumé geloven dat bouwen altijd duurzamer, gezonder en veiliger kan. Ze streven naar deze verbeteringen en garanderen bovendien de beste bouwkwaliteit en optimaal gebruiksgemak na iedere verbouwing. Het doel  is immers dat iedereen gezond en comfortabel kan wonen, werken en leven. Deze manier van bouwen voert men uit in samenwerking met verschillende zusterondernemingen, zodat de gehele regio Arnhem door deze aannemer bediend kan worden. Ook heeft Bumé een onderhoudsbedrijf. Schakelt u dit bedrijf in? Dan blijft uw gebouw gegarandeerd lang in uitstekende staat.

De projecten van de specialist in verschillende bouwprojecten

Wanneer u contact opneemt met Bumé, gaan zij met veel enthousiasme voor u aan de slag. Hierbij begrijpt men uw wensen en realiseert de verbouwing in nauw overleg met u. Voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud kunt u bij de specialistische aannemer uit de regio Arnhem aankloppen. Of het nu een kleine aanpassing aan uw keuken of badkamer betreft, of de volledige renovatie van uw woonhuis of kantoorpand, deze bouwspecialisten draaien hun hand nergens voor om. Wat uw wensen ook zijn, ze doen er alles aan om deze te realiseren en laten zich graag door u inspireren.

Veel diensten onder één dak

Een bouwproject, renovatie of onderhoudsproject aan uw woning of bedrijfspand is altijd een intensief traject. Daarom geven de specialisten van Bumé u graag advies en helpen zij u bij het nemen van de lastige beslissingen. Daarbij houdt dit familiebedrijf een persoonlijke benadering aan en werken zij samen met lokale partners, leveranciers en vakmensen. Hierdoor kan er snel geschakeld worden, wat rust en overzicht geeft. Dit komt ook doordat er vijf disciplines onder één dak samenwerken, te weten: ontwikkeling en voorbereiding, bouw, w-installatie, e-installatie en onderhoud en beheer.

http://www.bume.nl

Gerelateerde artikelen

Een borstvergroting uitvoeren

Laat voor Moederdag de mooiste bloemen bezorgen

Laat uw daklekkage verhelpen door een expert