U besteedt heel wat uren in de keuken. Daarom is het belangrijk dat deze ruimte volledig aansluit bij uw levensstijl en interieur. Heeft u een landelijke woning? Dan wilt u ook een keuken met dezelfde uitstraling. De professionals van Tinello realiseren uw keuken volgens uw wensen en verwachtingen. Daarbij wordt er altijd gewerkt met de beste kwaliteitsmaterialen. Zo geniet u jaren van uw landelijke keuken met hout. Deze specialist beschikt over een showroom in Kaatsheuvel en Hilversum. Hier helpen de professionals u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken of interieur.

Ontdek het maatwerk van vakmensen bij de realisatie van uw keuken

Waarom kiest u voor Tinello om uw landelijke keuken te realiseren? Deze keukenbouwer is gespecialiseerd in maatwerk keukens. Hierbij wordt alles in eigen huis gerealiseerd, van ontwerp tot aan de schilderwerken. Door deze werkwijze bent u verzekerd van een exclusieve keuken die helemaal op maat is. Heeft u al ideeën voor uw nieuwe keuken? Dan kunt u bij deze specialist altijd een prijsindicatie aanvragen of langskomen in een van de showrooms voor een ontwerp op maat. Dan gaan de vakmensen snel voor u aan de slag voor uw landelijke keuken.

Een individueel traject en persoonlijk advies

Wilt u graag een keuken met hout waar u onvergetelijke momenten kunt beleven? Dan is het belangrijk dat deze keuken volledig aansluit bij uw persoonlijkheid. Bij Tinello krijgt u dan ook een persoonlijk en individueel traject. Daarbij wordt u altijd geholpen door de nodige adviseurs, die samen met u een ontwerp opstellen. Uw adviseur kijkt verder dan uw keuken om woongenot te creëren dat aansluit bij uw verwachtingen. Daarbij wordt uw landelijke keuken altijd vervaardigd met exclusieve materialen, die u nergens anders tegenkomt. Wilt u ook graag een unieke keuken? Neem dan snel contact op met deze specialist voor een eerste afspraak.